Moje šťastná hvězda

Chudík kvůli své první ženě málem spáchal sebevraždu

Moje šťastná hvězda

Nezapomenutelný primář Sova byl laskavý a charakterní muž, který nedokázal opustit těžce nemocnou manželku. Štěstí se přesto nakonec dočkal.

Herectví nebylo pro Ladislava Chudíka (†91) pouhou prací, považoval ho za poslání, pro které žil. V soukromí dlouho prožíval peklo, o němž neměl nikdo tušení.

Přestože měl Ladislav Chudík (†91) na kontě stovky rolí, od chvíle, kdy se proměnil v Nemocnici na kraji města v primáře Sovu, z jeho stínu už nikdy úplně nevystoupil.

Lidé mu dokonce psali dopisy, aby jim pomohl s nějakým problémem, a občas s ním konzultoval svoje zdravotní trable i některý z kolegů. Velký slovenský herec to vše bral bez reptání jako daň za to, že

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden