Můj kousek štěstí

Dagmar Patrasová - tady prý pomůže již jen zázrak!

Slováček to už nezvládá

Problémy s alkoholem se prý stále prohlubují a hvězda dětských duší boj s démonem už zřejmě nezvládá.

Dagmar Patrasové (68) už podle slov jejího muže pomůže jediné: „Musel by se asi stát zázrak, to je možná naše poslední naděje. Je mi trapné o tom vůbec mluvit,“ prohlásil Felix Slováček (80).

Manželé po delší době vyrazili ruku v ruce do společnosti, jenže se zdálo, že Patrasová není ve své kůži. Mluvila tak, že jí často nebylo rozumět, divně drmolila páté přes deváté.

Problémy s artikulací byly bohužel jasně patrné. Okamžitě se tedy vyrojily pochybnosti o její střízlivosti.

Hudebník má svůj díl viny

Podle Slováčka si jeho žena myslí, že žádný problém nemá. „Jestliže nebude zbavena svéprávnosti, pokud proti své vůli nepodstoupí léčbu, tak umře. Prostě umře,“ uvedl rezignovaně Slováček.

Milenku sice Slováček před lety opustil a vrátil se k Dádě, manželská idyla se ale nekoná.

Ne nadarmo se však říká, že každá mince má dvě strany. Patrasová je na tom podle všeho špatně, je ale třeba se ptát, jaký je důvod. Hodně lidí si myslí, že hudebník má svůj díl viny.

Sedm let chodil s milenkou Lucií Gelemovou (41) a vztahem se vůbec netajil, dokonce spolu žili. A nyní se objevují zvěsti, že by se k ní mohl vrátit!

Dívejte, mám pravdu

Navíc saxofonista na společenských akcích nevynechá jedinou příležitost, aby si zaflirtoval s ženami, často o generaci mladšími. Jeho „otlapkávání“ téměř každé sukně jeho manželce na klidu také určitě nepřidá.

A proč vlastně Slováček bere do společnosti manželku, která na tom evidentně není dobře? Chce snad všem ukázat, že má o Patrasové pravdu? Je jisté, že ani on to nemá snadné, ale jinak, než tím, že svou ženu přiměje k léčbě, se situace tohoto páru nezlepší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden