Moje šťastná hvězda

Felix Slováček kritizuje tvůrce seriálu Iveta: Zapomněli na mě!

Seriál Iveta zkoumá životní příběh zpěvačky Ivety Bartošové (†48), sleduje její kariérní začátky až po tragický závěr, kdy si zpěvačka vzala život. V sérii se vyskytuje řada jejích blízkých přátel a spolupracovníků. Zdá se však, že tvůrci seriálu opomněli zahrnout hudebníka Felixe Slováčka (80), což ho značně překvapilo.

Přestože Slováček a Bartošová se znali od samotných začátků její kariéry, v dokumentu se neobjevil. „Vzpomínám si, že to bylo v roce 1984, kdy jsme ji s mým dramaturgem z Československého rozhlasu, kde jsem vedl orchestr, přivezli z festivalu v Jihlavě. Spolu s Petrem Sepešim (†25) jsme pro ně v našem studiu nahráli album duetů 'Knoflíky lásky'. Tehdy to byl opravdu hit,“ připomněl saxofonista.

Moc jim to spolu slušelo. A milovali se, tedy alespoň podle slov Ivety Bartošové.

„Musím přiznat, že mě zklamalo, když tvůrci seriálu o Ivetě nezmínili, kde to vše začalo, a že mě vynechali,“ svěřil se zklamaný Felix Slováček. Důvody, proč nebyl do seriálu zahrnut, zůstávají nejasné. Nyní mu nezbývá než se s touto situací smířit, ačkoli po jeho veřejném vyjádření nespokojenosti možná přijde i nějaké vysvětlení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden