Můj čas na kafíčko

Hrozí Laurinové, že doma bude úplně sama?

Je opravdu zarážející, že se už dlouho herečka ze seriálu ZOO Sabina Laurinová (52) neukázala na veřejnosti s nějakým fešákem.


Je přitom tak krásná a má velké osobní kouzlo, ctitelů musí mít opravdu hodně. Herečka ale sama cítí, že se blíží čas, kdy jí bude doma milující muž chybět.


Už před časem totiž z rodného hnízda vylétla starší dcera Valentýna Vojtková (21). Ta se osamostatnila a momentálně bydlí v pronájmu, o jehož úhradu se Laurinová dělí s jejím otcem, hudebníkem Josefem Vojtkem (58).


Lukáš Bodeček (35).

Za čas bude doma sama

„Jako matka trochu teskním, ale těší mě, že se jí daří a že je spokojená,“ smutně okomentovala herečka. Podobná situace samozřejmě dříve či později nastane i v případě její mladší dcery Maji (15), kterou přivedla na svět se stomatologem Karlem Kameníkem (67).

Letos přechází ze základní školy a zatím se rozmýšlí, zda zvolí gymnázium, nebo pedagogickou školu. „Čekají ji příjimačky, to jsou vždy nervy,“ dobře ví Laurinová. Je ale jasné, že se i Maja postupně začne osamostatňovat, a herečku tak možná čeká posledních pár let, kdy nebude v bytě sama.

Začíná jí chybět láska?

Má tak vlastně omezenou dobu na to, aby si našla hodného muže, se kterým bude sdílet svůj volný čas. Naposledy byla před sedmi lety spojována s bývalým fotbalistou Lukášem Bodečkem (35).

Ten ji trénoval v posilovně a herečka se do něj měla zamilovat. On ale city neopětoval a údajně jí dal rychle najevo, že z toho žádná láska nebude. V předchozích letech pak měla před svatbou s Kameníkem a vážný vztah prožila také s Vojtkem.

Bohužel to nevyšlo

Oba vztahy ale skončily smutným rozchodem. Sama herečka o svých vztazích ale už dlouhé roky nemluví, a tak je otázka, jaká je pravda. Nedávno pouze prozradila, že ji mrzí jen to, když se o ní píše, že je chudák sama.

„Nejsem chudák, jsem spokojená, ale ráda si to ponechám pro sebe,“ nechce nechat nikoho nahlédnout do svého soukromí. Pokud tedy už není Laurinová zadaná, tak jí moc přejeme, aby našla toho pravého, onoho prince na bílém koni, který ji bude dělat každý den šťastnou. Určitě by si to za vše, co si v minulosti v lásce prožila, moc zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden