Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá si mnohokrát prošla peklem

Dnes je hvězdou, ale nebylo to tak vždy. Lucie Bílá (58) má za sebou spoustu ošklivých životních chvil.

Možná právě tragédie, které ji v životě potkaly, pomáhaly Lucii Bílou (58) zformovat až do té úžasné ženy, kterou je dnes. Cestou vzhůru toho zažila opravdu mnoho. Když se hned na začátku kariéry rozhodla ukončit spolupráci s Petrem Hannigem (78), v jejím životě nastala řada změn. Jednou z nich bylo stěhování.


Násilník z vlivné rodiny

Když jednou táhla těžký kufr, v metru k ní přistoupil mladík s tím, že jí pomůže. „Byl hezký, milý, černovlasý. Neměla jsem důvod mu nevěřit,“ vzpomínala zpěvačka. Jenže jakmile se zavřely dveře bytu, vrhl se na ni jako zvíře.

Nejprve ji zbil, poté znásilnil. Ponížením ale nebyl konec. Jelikož byl mladík z vlivné rodiny, nepodala ani trestí oznámení. Po výslechu na policii, kde musela čin vylíčit, zjistila, že to nemá smysl. Vše bylo nakonec zameteno pod koberec.

Přišla o lásku

Trápením pozdější mnohonásobné zlaté slavice však nebyl konec, 8. března 1990 vyhasl život její lásky. Tomáš Holý (†21) ve vypůjčeném voze nezvládl ostrou zatáčku a narazil do stromu. Jeho zranění byla vážná, podlehl jim cestou do nemocnice v České Lípě.

Bílá (tenkrát ještě Hana Zaňáková) s tímto studentem právnické fakulty v té době randila šest měsíců, bydleli v podnájmu v bytě Heleny Vondráčkové (76). Zpěvačka byla s jeho rodinou dál v kontaktu, přestože tušila, že by jejich láska asi nevydržela. „Byli jsme každý jiný,“ přiznala. V jejím srdci ale mladý herec zůstane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden