Můj kousek štěstí

Patricie Pagáčová: Druhé dítě nebude

I po porodu dcery chvátala rychle před kameru. Mnozí zlí jazykové jí to vyčítali...

Vypadá to, že druhé miminko herečka neplánuje. Co to znamená? Mají snad s manželem Tiborem Pagáčem (32) nějaké problémy?

„Budu upřímná, jedno dítě mi stačí,“ prohlásila Patricie Pagáčová. Přitom ještě před Vánocemi na otázku na děti, kterou mimochodem slýchá nerada, odpověděla celkem smířlivě: „Není to zatím aktuální téma, uvidíme, co bude. Myslím si, že v téhle věci je dobré neplánovat.“

Když ona natáčí, Pagáč hlídá dceru. Takového muže jí kdekdo závidí.

Co se stalo, že za pouhých několik měsíců hvězda seriálu Jedna rodina přestává o dalším miminku uvažovat úplně? Z dobře informovaných zdrojů se proslýchá, že maminka Bibiany (2) neví, kam dřív skočit.

Je čím dál oblíbenější, hraje v Ordinaci v růžové zahradě, v seriá­lu Jedna rodina, moderuje Česko na grilu. Trápí ji však, že je i vzhledem k dlouholetému působení v nekonečné Ulici v seriálové škatulce, touží po velké filmové roli.

Tam chce tedy patrně napnout všechny své síly. Jaké stanovisko k tomu zaujímá manžel, to se můžeme jen domýšlet. Jistě ženě úspěch přeje, ale možná by byl přece jen raději, kdyby trávila víc času s rodinou, tedy s ním a s Bibianou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden