Moje šťastná hvězda

Proč se Brožová stále tolik trápí?

Chudák Kateřina Brožová (56)! Sotva se trochu oklepala ze ztráty milovaného psa, je tu další rána. Navíc ji zřejmě nemá kdo podržet, láska asi zase nevyšla.


Před pár týdny prošla hodně složitým obdobím, když vinou veterinární kliniky přišla o zbožňovaného psa Jordyho. Jenže potížím bohužel stále není konec. Vážné zdravotní komplikace má totiž její další mazlíček, téměř patnáctiletý jezevčík Maxík.


„Byl na kyslíku celou noc, máme léky na srdce a antibiotika,“ svěřila se smutná Kateřina Brožová (56). Lidé jí na sociálních sítích vyjadřovali podporu, zdá se však, že herečka jinak svoji bolest nemá s kým sdílet. Na vše je asi sama, utápí se v žalu.


Povídá se, že někteří muži se ji bojí byť jen oslovit.

S hudebníkem to nevyšlo?

Pokud totiž nepočítáme její krásnou dceru Kateřinu Tomanovou (23), kterou má z nevydařeného manželství s podnikatelem Zdeňkem Tomanem (61), tak se podle všeho nemá o koho opřít.

Ještě nedávno to přitom vypadalo, že by to mohlo vyjít s hudebním skladatelem Zdeňkem Hrubým (52), se kterým se Brožová líbala na premiéře muzikálu Troja.

Jenže se povídá, že všechno skončilo stejně rychle, jako to začalo. Stále krásná blondýnka, zdá se, přitahuje spíš muže, kteří ji využívají, nebo se mohou pochlubit, že ji dostali. Nic vážného z toho ale není.

Šlechtic, nebo chuďas?

Některé informace od lidí, kteří se kolem Brožové pohybují, ukazují na to, že Brožová je na tom poslední dobou opravdu špatně. Někteří její blízcí o ni prý dokonce mají strach. V redakci jsme se shodli na tom, že by si kráska měla co nejdřív někoho najít.

Klidně ať je to šlechtic Jiří Lobkowicz (67), o kterém se v minulosti spekulovalo, nebo někdo chudý, je to vlastně jedno. Hlavně ať má konečně oporu, kterou si zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden