Můj čas na kafíčko

Štěpánková si tajně myslí na kolegu z Labutě?

Aatraktivní herečka ze seriálu Zlatá labuť Lucie Štěpánková (42) má podle našich informací mezi kolegy velkého nápadníka.


Tím má být sympatický herec Adrian Jastraban (55). Ze zákulisí natáčení unikly informace, že se na ni nemůže vynadívat, a dokonce ji snad měl pozvat i na večeři.


Adrian Jastraban (55).

Ona ale zatím jeho pokusům o navázání bližšího kontaktu odolává, a to nejspíš proto, že má doma manžela, taktéž herce, Radka Žáka (55), na kterého nedá dopustit. Jastraban se ale prý nechce vzdát bez boje a údajně od začátku cítí, že by byl pro ni tím nejlepším možným partnerem.

Štěpánková není první ženou, s níž je ale herec spojován. V době, kdy hrál v seriálu Ulice, se povídalo, že má blízko k herečce Ljubě Krbové (65). Mluvilo se dokonce o tom, že jsou tajnými milenci, ale na druhou stranu se tyto informace nikdy nepodařilo nikomu nezvratně potvrdit.

Těžko tak říct, co je pravdy na tom, že usiluje o srdce kolegyně ze Zlaté labutě. Klidně ho jen někdo mohl vidět, jak se na ni dlouze zadíval, a teď se z toho snaží udělat senzaci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden