Moje šťastná hvězda

Svede herečku Sandru Novákovou mladší kolega?

Povídá se, že Sandra Nováková (42) a její manžel procházejí krizí. Poslední dny tomu moc nepřidaly, objevily se informace, že to může být poslední kapka.


Hvězda seriálu Lež na pláži nedávno pózovala pro pánský časopis. Pravda je, že jí to tam moc sluší a Sandra Nováková (42) může být na své tělo právem hrdá. Také sklidila celou řadu pochvalných komentářů. Na druhou stranu podle mnoha lidí hodně riskuje.


Už nějakou dobu se totiž objevují spekulace, že mezi půvabnou brunetkou a jejím manželem, režisérem Vojtěchem Moravcem (36) , to ani zdaleka není ideální. Mají se často hádat a zdálo se, že jejich vztah prochází opravdu těžkou zkouškou, která se pro jejich vztah může stát osudná.


Manžel Vojtěch Moravec (36). Jejich vztah má prý k dokonalosti hodně daleko.

Je o ni zájem, píše jí hodně mužů

Někteří lidé naznačují, že Nováková žhavými fotkami přidala poslední hřebíček do rakve a manželství definitivně pohřbila. Je sice pravda, že Moravec byl ze snímků nadšen a ona sama tvrdila, že mu tím splnila velké přání. Možná si ale neuvědomil, co bude následovat.

Už před focením byla herečka terčem zájmu mnoha mužů, psali ji nejen na sociálních sítích. A to se teď ještě mnohokrát znásobilo. Dokonce ji prý kontaktují mnohem mladší muži a tvrdí, jak je úžasná a dokonalá.

Říká se, že je jen otázka času, kdy kráska některému z nich podlehne. Tím spíš, jestli to má doma nahnuté, to je pak k úletu, byť často neplánovanému, mnohem blíže. Manžel by se o ni asi měl více starat. Což se ale podle všeho neděje.

Přišla mu na nevěru?

Není to totiž tak dávno, co se v zákulisí českého showbyznysu vehementně diskutovalo o tom, zda ji náhodou Moravec nepodvedl. Právě tato nevěra měla být podle mnohých důvodem, že se manželé odcizili. Pokud je to pravda, měla by o důvod víc mu dokázat, že také ona je stále v kurzu.

V redakci si však myslíme, že manželé nakonec najdou sílu k tomu, aby mezi sebou našli shodu. Vždy totiž působili jako harmonický pár. Na druhou stranu pózování pro hanbatý časopis už rozbilo nejeden vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden