Moje šťastná hvězda

Tají Lewandowská nového partnera?

Krásná Lewandowská se prý trápila a i ve vztahu toužila po muži svých snů.

Už si nerozumějí, každý má jiné zájmy i přístup k životu. To se říká o Simoně Lewandowské (24) a Goranu Maiellovi (25). Jejich láska už tedy skončila?


Krásná blondýnka ze seriálu Zlatá labuť studuje v Polsku, pravidelně tam dojíždí. Její přítel Goran Maiello (25) kývl na studia v Itálii. Vídat se mají jen velmi sporadicky, každý si šel svou cestou.


I když se snažili vztah na dálku udržet, povídá se, že to nešlo. Navíc se šušká, že Simona Lewandowská (24) už si dokonce našla náhradu v podobě charismatického kolegy ze Zlaté labutě Marka Kristiána Hochmana (30).


Několik na sobě nezávislých zdrojů, které mají blízko k televizi Nova, potvrdilo, že to mezi nimi už nějakou chvíli jiskří. A prý je někteří lidé už dokonce viděli bok po boku i mimo práci. A slušelo jim to!


Marek Kristián Hochman (30). Hodně lidí tvrdí, že by byli skvělý pár, protože jim to spolu moc sluší.

Změnu chtěla dlouho?

Hodně lidí se shodlo na tom, že herečka šla nové známosti dlouhodobě naproti. Ráda na sebe upozorňovala a přitahovala pozornost. Jako by tím říkala, že ačkoli má vztah, tak je přístupná změně. Stačí vzpomenout třeba na festival v Karlových Varech, kam dorazila v zeleném průhledném svetru, pod kterým nic neměla.

Navíc se povídalo, že Maiello není typ chlapa, s nímž by dlouhodobě chtěla být.  Sama totiž před časem řekla, že je po mamince na peníze. A není známé, že by herec patřil mezi boháče, kteří jsou za vodou.

Takže jestli s ním stále ještě oficiálně zůstává, tak možná jen proto, že se nechce rozejít na dálku a čeká na vhodnou příležitost. Pokud jde o Hochmana, tak ten sice v létě loňského roku přiznal přítelkyni, nezdálo se však, že jde o extrémně vážný vztah.

Přítel se jí nezastal?

Sám herec totiž odmítl prozradit, o koho jde, a říkalo se, že důvodem může být to, že má v plánu brzký rozchod. Možná už v té době pokukoval po Lewandowské. Navíc Maiello neměl pověst chlapa, který by se své drahé polovičky zastal.

Když měla herečka nedávno problémy se stalkerem, který jí psal podivné zprávy, herec prakticky nic neudělal. Přitom většina chlapů by se za svou lásku postavila a dala šmírákovi najevo, aby dal pokoj. Když už nic, je to fajn gesto. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden