Moje šťastná hvězda

Pohádali se spolu a Goldflam musí v Ulici skončit?

Kdo by to byl čekal, že po pouhých několika týdnech skončí v nekonečném seriálu Ulice charismatický herec Arnošt Goldflam (77). „Bude se mi po Vildovi Burdovi stýskat,“ říká hvězdná Jaroslava Obermaierová (78). Těžko říct, proč tak náhle v seriálu Goldflam končí.


Nedokázali spolu pracovat?


Do naší redakce se donesly informace, že se snad měli s Obermaierovou v soukromí pohádat. Už v minulých číslech jsme vás informovali o tom, že se z nich měli během natáčení stát přátelé. Povídalo se, že se často scházejí mimo kamery a vypadá to, že jsou z nich spřízněné duše.


Je snad možné, že herec své kolegyni zlomil srdce? To se momentálně snažíme zjistit. Pokud ano, nebyl by první mužem, který to v jejím životě udělal. O herečce se ví, že si chlapy do života nerada pouští. Je to od té doby, co prožila nešťastné manželství s taxikářem Richardem Čechem. S tím bohužel neprožila moc hezkých okamžiků.


Je ráda, že se manžela zbavila


Čech na ni měl být hrubý, a dokonce ji připravit o peníze. Herečka dodnes den, kdy se rozvedli, vnímá jako jeden z nejkrásnějších v životě. Za jedno je ale Čechovi přece jen vděčná – přivedli spolu na svět syna Jaroslava (43), se kterým dodnes žije. Je totiž psychicky nemocný a v invalidním důchodu. Ačkoli občas zajde na brigádu, herečka ho dodnes živí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden