Moje sladké tajemství

Pořád si Žilková nechce pustit Holomáče k tělu? Rocker bere zpátečku!

Moje sladké tajemství

Bojí se Žilková dalšího závazku, nebo si jen nechává otevřená zadní vrátka?

Ještě nedávno se zdálo, že po zradě exmanžela Martina Stropnického (67) našla herečka Veronika Žilková (62) ze seriálu ZOO tu pravou lásku. Jenže ani Josef Holomáč (64) prý není bez chybičky!

Všichni očekávali, že po rozvodu se Veronika Žilková (62) konečně oddá lásce s rockerem Josefem Holomáčem (64), se kterým se dlouhé měsíce jen přátelili, poznávali a oťukávali. Jenže právě možná v té době si zvykla na obletování jinými muži, což by se jí teď mohlo vymstít… Nebo za jejím váháním snad stojí něco jiného?

Dlouho o ni trpělivě bojoval

Holomáč o svou vyvolenou dlouho bojoval a náklonnost jí dokazoval nejen svým chováním, ale hlavně činy. Držel se zpátky, nepotřeboval se na její slávě přiživovat a skvěle si rozuměl s jejími dětmi, které rád podporoval. Blízký si byl prý především s

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden