Můj čas na kafíčko

Přebere Zounara jeho milence?

Celý život cítí, že by byli ideální dvojice. Dosáhne nakonec Randová přece jen svého?

Už dlouhé roky kolují českým showbyznysem hotové legendy o tom, jak nadbíhá hvězda seriálu Ulice Martina Randová (52) svému kolegovi Martinu Zounarovi (56).


Za všechny společné roky v branži zatím ale dosáhla „pouze“ na přátelství, ačkoli si údajně vždy přála něco mnohem důvěrnějšího. Evidentně se ale nevzdala a snaží se o něj bojovat i v době, kdy je několik let zadaný.


Martin Zounar (56).

Před časem se dokonce v rozhovoru pochlubila, že se Zounarem tráví víc času než jeho partnerka, psycholožka Kateřina Kantová (44). „Samozřejmě nežárlí a přeje nám to, abychom spolu byli,“ rýpla si do své sokyně v lásce.

Stále má ale Kantová navrch, protože s ní Zounar žije, a dokonce se netají tím, že by si ji rád vzal za manželku. Už se tak mělo stát před lety, ale vše jim zkomplikovala pandemie koronaviru, následně pak zdravotní problémy Zounara.

Uvidíme, jak se nakonec celý vztahový propletenec rozmotá. Klidně se může stát, že Kantová zjistí, že Zounar vlastně Randovou celou dobu potají miluje, a po úvaze uvolní Martině místo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden