Moje šťastná hvězda

Přišla Tomicová u rozvodového soudu o miliony?

Moje šťastná hvězda

Když už to vypadalo, že je Pavla Tomicová z nejhoršího venku, přichází další složité období. Dokáže ho nakonec překonat?

Herečka Pavla Tomicová (61) překvapivě skončila v seriálu ZOO a přerušila svoji uměleckou kariéru. Povídalo se, že je vážně nemocná, možná má ale vše úplně jiný důvod.

Hvězda ZOO Pavla Tomicová (61) před časem v seriálu skončila. Později ukončila i všechny své další aktivity včetně působení v divadle. Spekulovalo se o tom, že zkolabovala a musela si tak dát nucenou pauzu. Náš anonymní zdroj z blízkého okolí herečky ale tvrdí něco docela jiného.

Herečka má prý za sebou rozvod s nevěrným manželem Ondřejem Malým (57) a prý se jednalo o mimořádně nepříjemnou záležitost. Rozvodový soud pro ni prý navíc dopadl velmi špatně, a dokonce snad měla přijít i o miliony. Opravdu jí osud

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden