Moje šťastná hvězda

Proč Laurinovou všichni muži opustili?

Jako by snad Sabinu Laurinovou někdo proklel a nebylo jí přáno najít pana Božského.

Zamilovaná byla ve svém životě Sabina Laurinová (52) hned několikrát. S žádným mužem jí to ale nevyšlo, protože ji všichni opustili. Proč má v lásce takovou smůlu?


Hvězda seriálu ZOO Sabina Laurinová (52) je krásná, sympatická a úspěšná žena. Je až s podivem, že v posledních letech po svém boku nemá milujícího partnera, a dokonce se nikdy v životě nedočkala svatby.


Byli krásný pár, pak jí ale Josef Vojtek (58) utekl za tanečnicí.

Mnohokrát to vypadalo slibně

Jako by snad všichni muži v jejím okolí byli slepí a neuvědomovali si, jak skvělou partií půvabná herečka je. Během svého života přitom prožila hned několik vztahů, které vypadaly velmi vážně. Proč to ani jednou nevyšlo podle jejích představ?

Zamilovat se pro herečku v minulých letech nebylo tak složité. Faktem ale je, že naposledy to oficiálně bylo před více než sedmi lety, kdy jí hlavu zamotal fotbalista a fitness trenér Lukáš Bodeček (35).

Ačkoli se do něj ona měla zamilovat, on ji prý vždy vnímal jen jako jednu z klientek a dál než k polibkům se dostat neměli. Laurinová to prý tehdy nesla těžce, protože cítila, že by se k sobě hodili.

Místo svatby rozchod

O svatbě a budoucnosti plné zamilovaných okamžiků se mluvilo během jejího vztahu se stomatologem Karlem Kameníkem (57). Vydrželi spolu ale nakonec jen něco málo přes pět let, během kterých stihli přivést na svět dceru Maju (15). Další velkou láskou Sabiny Laurinové byl také frontman hudební skupiny Kabát Josef Vojtek (58).

Ani s pohledným mladíčkem Lukáš Bodeček (35) to nevyšlo.

Utekl jí za tanečnicí

S tím tvořila krásný pár, všichni jim lásku přáli, jenže ačkoli se jim narodila dcera Valentýna (22), Vojtek nakonec Laurinovou opustil. Nemělo to být ale jen náhodou, ale kvůli půvabné tanečnici Libuši Haraštové (43), která hudebníkovi úplně zamotala hlavu.

Herečka byla z rozchodu pochopitelně smutná a tehdy by nejraději Haraštové vyškrábala oči. Nebylo to ale poprvé, co jí lásku zničila jiná žena. 

Vyměnil ji za Vondráčkovou

Stalo se tak, když byla vlastně vůbec poprvé vášnivě zamilovaná, a to do hereckého kolegy Michala Dlouhého (55). Krásná Sabina ho ale časem omrzela a utekl od ní za Lucií Vondráčkovou (44). Laurinová jí to prý dodnes nezapoměla a velké odpuštění je tak v nedohlednu.

Je tak jasné, že herečka ma na duši spoustu šrámů, a i když se jí třeba nějaký muž líbí a cítí, že by jim spolu mohlo být krásně, nejspíš se drží zpátky a bojí se dalšího velkého zklamání.  My ale v redakci věříme, že ta pravá a osudová láska na Sabinu Laurinovou stále čeká.

To nejlepší na ni teprve čeká?

Myslíme si, že se nemusí bát, že skončí sama, času na to se zamilovat má stále hodně. I když samozřejmě i ona stárne jako každá z nás, má tu výhodu, že na ní přibývající roky prakticky nejsou vidět.

Je půvabná, a navíc má velké osobní kouzlo. Klidně si dokážeme představit, že se bude jednoho dne držet za ruku a randit s výrazně mladším mužem. Vše ale pochopitelně ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden