Můj kousek štěstí

Šikana a strach z chlapů?

Herečka výrazně zhubla a vypadá bezvadně, copak se nějaký ctitel nenajde?

Už nějakou dobu je hvězda ze seriálu Ulice bez partnera. Říká se, že neumí navázat opravdu vážný vztah.

Jako by měla nějaký blok. Může to být tím, že si v herecké branži prošla drsnou šikanou. „Produkcemi jsem byla brána jako ta hnusná,“ svěřila se Anežka Rusevová (37).

Zanechalo to na ní stopy. Sama přiznala, že se moc trápila. Povídá se, že má teď problém kohokoli k sobě pustit, protože se bojí zklamání, zrady a třeba i dalších ošklivých posměšků. I z mužů tak má asi podvědomě strach.

S Řezníčkem v Ulici tvoří pár, nepochybně by jim to slušelo i v soukromí.

Samé urážky

Nepomohlo totiž ani to, že se nedávno rozhodla dramaticky zhubnout, shodila dvacet kilo. Útoků na svoji osobu se ani poté nezbavila. „Podle lidí vypadám staře. Mám vrásky, no a co?“ snaží se být nad věcí Rusevová.

Podle všeho jí to ale moc nejde, podobné ataky jí stále působí velkou bolest. Na internetu jí někteří lidé doslova píší, že je hnusná, to by na kolena sráželo kdekoho.

Herečka potvrdila, že chodí na terapie, snaží se pečovat o své psychické zdraví. Snad to jednou povede i k tomu, že si najde partnera.

Románek s kolegou?

Nedávno se sice spekulovalo, že cosi má se zadaným kolegou z Ulice Janem Řezníčkem (33), ale zřejmě šlo o planý poplach. Jestli mezi nimi románek proběhl, tak ho velmi dobře utajili, na veřejnost žádné detaily neprosákly. Zatím se tak sympatická brunetka snaží co nejvíc pracovat, aby zapomněla na starosti.

Kývla i na nabídku Primy a hraje v seriálu Eliška a Damián. Na chvíli to řešením být může. Prázdnotu domova jí to ale nahradit nedokáže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden