Moje šťastná hvězda

Farma Bolka Polívky skončila v milionové ztrátě

Moje šťastná hvězda

Farma měla dluhy v řádu desítek milionů, herec zastavil i divadlo.

Na nedostatek práce a úspěchů si Bolek Polívka (74) nemohl nikdy příliš stěžovat. Ale na svém snu o vlastní farmě si málem vylámal zuby, když přišel téměř o všechno.

Když kupoval v roce 1991 Bolek Polívka (74) pozemky a nemovitost v Olšanech na Vyškovsku, chtěl si tam splnit své přání – vybudovat tu nejen úžasné místo k „obyčejné“ rekreaci, měl daleko větší plány a vize. Bývalý valašský král všechno v areálu zrekonstruoval a začal nabízet to, čemu se říká agroturistika.

Ve zdejší restauraci a hotelu pak pořádal bohatý a vskutku originální kulturní program: konalo se tu třeba mistrovství světa v lapání much nebo v hodu flintou do žita. Legrace to byla, o tom není sporu. Ovšem tahle zábavička příliš

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden