Můj čas na kafíčko

Vladimír Dlouhý protrpěl v bolestech třetinu života!

Můj čas na kafíčko

Kouřil a pil, i když prodělával chemoterapie.

Stejně naplno jako hrál, tak Vladimír Dlouhý (†52) i žil. Byl vůči sobě samotnému dost bezohledný, ale nedokázal s tím nic udělat. A vlastně ani nechtěl.

Někteří lidé žijí tak moc naplno, že se jejich energie vyčerpá dřív, než u ostatních. A svému konci navíc kráčí sami vstříc. Byl to i případ vynikajícího herce Vladimíra Dlouhého (†52).

Zatímco jeho mladší bratr Michal (55) nám dělá ve svých rolích radost dodnes, cesta jeho staršího sourozence se uzavřela už před lety v pouhých 52 letech.

Zničující životní styl měl už od mládí

Zásadní obrat v životě Vladimíra nastal, když mu bylo dvanáct. Tehdy se na Barrandově rozhodli zfilmovat knihu Už zase skáču přes kaluže a hledali hlavního dětského představitele. V jedné

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden